30.08.2020, 13:57

У Сєвєродонецьку був затриманий небезпечний злочинець

нож

У Луганській області поліцейські оперативно затримали чоловіка, який підозрюється в скоєнні тяжкого злочину.

Сєвєродонецькі оперативники викрили та затримали раніше судимого 41-річного місцевого жителя, який підозрюється в заподіянні тілесних ушкоджень своєму приятелеві, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганській області.

Вчора, 29 серпня, ввечері, в Сєверодонецький відділ поліції надійшло повідомлення медиків про те, що в травмпункт з ножовими пораненнями був доставлений 53-річний місцевий житель.

При проведенні оперативно-розшукових заходів оперативники встановили всі обставини події та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 41-річний місцевий житель, який два місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Підозрюваний розповів поліцейським, що між ним і потерпілим сталася сварка, яка закінчилася бійкою. Через образу він схопивши ніж і кілька разів ударив потерпілого в обличчя і в спину. Затриманий свою вину визнав.

Читайте також: "Подарунок" до Дня шахтаря: ДП "Лисичанськвугілля" і АТ "Первомайськвугілля" чекають неприємності через борги

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик