30.08.2020, 18:27

Чи будуть вибори в Лисичанську і як голова ВЦА збирається рятувати місто: головні новини за 30 серпня

Марина Началова | Все новости автора
лисичанск

Центральна виборча комісія прийняла остаточне рішення про можливість проведення виборів в деяких громадах Донбасу, а голова ВЦА Лисичанська Олександр Заїка в інтерв'ю розповів, як він буде вирішувати наболілі проблеми міста. Про ці та інші новини Лисичанська читайте в одній статті.

Виборів у Лисичанську та Сєвєродонецьку не буде: ЦВК прийняла остаточне рішення

Центральна виборча комісія оголосила, що виборчий процес місцевих виборів почнеться в Україні 5 вересня. Але Лисичанська, Сєвєродонецька та ще ряду районів Донбасу це не стосується.

ЦВК повторно прийняла рішення про неможливість проведення місцевих виборів в 18 громадах Донбасу. Подробиці читайте в статті.

Лисичанськ воскресне?: Заїка розповів про те, що буде з водоканалом, освітленням, транспортом, дорогами і хто стане його заступником

Керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка через 3 тижні після свого призначення дав інтерв'ю, в якому розповів, як збирається вирішувати наболілі проблеми міста.

У планах Заїки - модернізація "Лисичанськводоканалу", ремонт доріг, встановлення вуличного освітлення і т.д. Детальна інформація - в нашій публікації.

В Луганській області стрімко зростає кількість заражених COVID-19

У Луганській області кількість заражених СOVID-19 продовжує збільшуватися. За останню добу було виявлено більше десяти випадків. За весь час пандемії в області було зафіксовано 313 випадків зараження, повідомляється в статті.

Тепер порядок: в Лисичанську стало менше на одне несанкціоноване звалище сміття

В районі Ісаєвої балки комунальники нарешті розчистили сміття навколо братської могили солдатів, загиблих у Другій світовій війні.

У зв'язку з цим відпала необхідність у суботнику, який місцеві жителі збиралися провести на вихідних. Фото з місця подій дивіться в нашому матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик