02.09.2020, 07:57

У мережі показали, що буде, якщо на швидкості 200 км/год у авто лопне шина (відео)

шина лопнула

У мережі показали відео, на якому зафіксовано, що буде відбуватися, якщо на швидкості більше 200 кілометрів на годину у автомобіля лопне шина.

Відео було знято з салону швидкісного автомобіля, який їхав на швидкості 210 кілометрів на годину, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Водій сам не очікував, що шина може лопнути. Хоча на неприємні наслідки швидкої їзди натякала висока температура повітря, яка прогріла дорожнє покриття до +50 з "хвостиком" градусів.

Спочатку автомобіль плавно набирав швидкість. Але все сталося настільки несподівано і швидко, що навіть часу злякатися не було, коли лопнула шина.

З салону авто те, що відбувається, виглядало як справжній вибух.

Водій, за інформацією ЗМІ, розповів, що з усіх сил намагався не зіткнутися з огорожею траси, проте уникнути зіткнення не вдалося. Автомобіль отримав пошкодження, водій не постраждав.

Раніше повідомлялося, що на Запорізькому автозаводі можуть почати вже зовсім скоро виробляти нові легкові автомобілі. Як буде виглядати автомобіль і чи буде він доступний для кожного українця - читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Запорізький автозавод збирається випустити нове авто (фото)

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: