02.09.2020, 13:22

Тимошенко, яка заразилася COVID-19, вперше розповіла про свій стан

тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка заразилася COVID-19, вперше розповіла про те, як себе почуває.

Тимошенко, стан якої раніше розцінювалося як важкий, повідомила, що кризовий стан минув, передає Час Пік з посиланням на сторінку політика в Facebook.

Вона зазначила, що, що боролася з хворобою майже два тижні, і цей час змінив відчуття реальності.

"Майже два тижні боротьби з важкою хворобою змінюють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи пізніше ... А сьогодні, нарешті, кризовий стан вдалося пережити, і хоча до одужання ще далеко, тепер уже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя" , - написала Тимошенко.

Вона подякувала всім, хто займався її лікуванням, підтримував у важку хвилину і розповіла про те, що зрозуміла за час хвороби.

"Іноді я думаю, що я багато чого в житті програла ... Але зараз я зрозуміла, що це не так. Не так, тому що у мене є найцінніше, що може бути у щасливої ​​людини - це ви, мої рідні, мої друзі , мої однодумці і мої опоненти, люди, які близькі мені по духу, з якими я знайома все життя, або з якими я не знайома зовсім, люди, які по-справжньому небайдужі мені і яким по-справжньому небайдужа моя доля", - душевно висловилася Тимошенко.

Читайте також: "Буду боротися з вашим режимом": депутата Лероса виключили з "Слуги народу" за критику

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик