02.09.2020, 13:35

П'яний чоловік лежав на траві, а дитина повзала поруч: у Сєвєродонецьку мати кинула малюка на агресивного співмешканця і зникла

сожитель

На Луганщині поліцейські розшукали матір, яка залишила 9-місячну дитину на п'яного чоловіка. Дивом дитина не постраждала.

Вчора, 1 вересня, о 17:00, до чергової частини Сєвєродонецької поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що на газоні поблизу б. 23-а по вул. Маяковського на траві лежить чоловік, а поруч з ним повзає дитина, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганській області.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські і співробітники ювенальної превенції. Патрульні намагалися заспокоїти 26-річного чоловіка, який агресивно поводився.

Дитячі поліцейські переконавшись, що дитина не пошкоджена, почали пошуки матері дитини. Розшук жінки ускладнював той факт, що родичі чоловіка не мали ні контактів, ні адреси його співмешканки - матері дитини.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів місцезнаходження жінки було встановлено. За неналежне виконання своїх батьківських обов'язків на неї складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП України.

На цей раз все закінчилося добре, як зазначили поліцейські, дитина не стала жертвою ні нещасного випадку, ні злочину. З матір'ю дитини проведена профілактична робота.

Читайте також: Пішла від родичів і забула свою адресу: в Лисичанську біля ринку загубилася бабуся

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик