05.09.2020, 18:19

Виділення коштів на водоканал, проведення фотовиставки та COVID-19 в Лисичанську: головні новини міста та області за 5 вересня

канал средства

Скільки коштів виділили водоканалу Лисичанська? Де мешканці міста можуть провести культурно час? Як йдуть справи з COVID-19 в області та країні? Відповіді на актуальні питання - в Час Пік.

"Лисичанськводоканалу" збільшили статутний капітал і виділили кошти на оплату електроенергії

Керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка прийняв рішення щодо поліпшення фінансового становища "Лисичанськводоканалу". Скільки коштів буде виділено і на що їх направлять - в нашому матеріалі.

Жителів Лисичанська запрошують відвідати фотовиставку "Вулиця, на якій я живу"

З 4 по 16 вересня жителі і гості Лисичанська матимуть можливість помилуватися збірної фотовиставкою молоді Донбасу "Вулиця, на якій я живу". Подробиці і заході - читайте тут.

Абсолютний антирекорд COVID-19 на Луганщині: у Лисичанську виявлено найбільше хворих

У Луганській області за останню добу було зафіксовано 29 нових випадків COVID-19. Це черговий антирекорд, який коронавірус ставить на Луганщині. Найбільше заражених COVID-19 виявлено в Лисичанську. Подробиці дізнатися можна в нашій статті.

В Україні 5 вересня COVID-19 також побив антирекорд. За добу було зафіксовано 2836 нових випадків коронавирусной хвороби. Ознайомитися зі статистикою по областям можна тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик