06.09.2020, 18:27

У Лисичанську на шахті Мельникова стався нещасний випадок: трагедію замовчують, - Волинець

Марина Началова | Все новости автора
шахта

На шахті ім. Мельникова підприємства "Лисичанськвугілля" сталася трагічна пригода - згорів слюсар.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Незалежної профспілки гірників України, народний депутат Михайло Волинець, передає Час Пік.

"З’ясовуємо подробиці замовчаної трагедії на шахті Д.Мельникова (ДП «Лисичанськвугілля), де в 4 зміну згорів слюсар", - написав він.

Деталі цього випадку поки що не повідомляються. За неофіційною інформацією, яка наявна у соцмережах, постраждалий слюсар від отриманих опіків помер у лікарні.

Волинець також повідомив про інші нещасні випадки, які сталися нещодавно на українських шахтах. Так, вчора у вечірню третю зміну на шахті «Ювілейна» (Кривий Ріг) на учня прохідника ділянки N 7 впав закол, в результаті чого людина потрапила до лікарні з серйозною травмою ноги, переламаними ребрами. А три дні тому на шахті ім. Фрунзе робітник попав ногою під барабан, його прооперовано.

"Про це не розкажуть в офіційних релізах підприємств. Рівнем травматизму та об’єктивною чисельністю нещасних випадків на видобувних підприємствах не цікавляться проплачені роботодавцями регіональні представництва Держпраці! Чим так зайнятий чисельний штат чинуш, які зобов’язані контролювати, як забезпечується право українців на безпеку праці?" - написав Волинець.

Читайте також: Куди і за яку зарплату можна влаштуватися на роботу в Лисичанську: пропозиції не радують

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик