07.09.2020, 08:26

Паскудять і скидають цеглу на перехожих: У Лисичанську голуби окупували дахи будинків

Ольга Романец | Все новости автора
соседи-голуби

Жителі Лисичанська стурбовані антисанітарією, яка виникає внаслідок величезної кількості голубів, що живуть на дахах будинків. Городяни скаржаться на те, що через послід і трупів пташенят з'явилися таргани. Однак, це не єдині неприємності, створені небажаними сусідами: голуби скидають цеглу з дахів, чим наражають на небезпеку місцевих жителів.

Пост про те, що відбувається в будинку по вулиці пр.Перемоги, 129, опублікувала стурбована мешканка в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Жінка вказує на бездіяльність комунальників.

"Ця проблема не тільки вдома 129 по пр. Перемоги, ЖЕК 1, а й багатьох інших. І не тільки в Лисичанську.
На даху живе величезна кількість голубів. На горищі метрові гори посліду і трупів пташенят. Від цього лізуть величезні чорні таргани. Вони по всьому під'їзду.
2 біда і небезпека! Будинок цегляний, голуби на дахи балконів виштовхують каміння. На кожному підкришнику гори каменів. У будинку багато магазинів, люди приходять на роботу з двору, ввечері гуляють діти. Це російська рулетка, повірте. Сьогодні ти живий, завтра може впасти на голову цеглина з висоти 9 поверху.
1 ЖЕКу я абсолютно не довіряю, вони ніколи нічого не роблять..."
,- написала місцева мешканка.

Жителі Лисичанська підтримують автора поста. Вони не хочуть жити поруч з таким звіринцем, але ніяк не можуть вплинути на ЖЕК:

"Я один раз бачила і сама мало не потрапила, добре не на голову", "Теж цікавлюся вирішенням цієї проблеми".

На думку місцевих жителів, невинна пташка може бути рознощиком збудників багатьох хвороб. Крім цього, голуби копаються на смітниках і переносять різних комах - клопів, бліх, різних жуків і кліщів.

Читайте також: Лисичанськ знову без води: з якої причини сталося чергове відключення

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: