08.09.2020, 13:27

"Ходив пішки до ГТВ": в Лисичанську діти не можуть нормально добиратися до шкіл і повертатися додому

транспорт

Жителі Лисичанська продовжують обговорювати проблему громадського транспорту. Цього разу питання стосувалося можливості учням дістатися додому.

Так, місцева мешканка повідомила, що 7 вересня, після обіду побачила чергу з учнів Лисичанської багатопрофільної гімназії, яка знаходиться за адресою вул. Могильова, 5, передає Час Пік з посиланням на регіональні паблік в Facebook.

За її словами, діти не можуть сісти в маршрутки, в яких всі місця зайняті. Тому і доводиться їм стояти на зупинці довго.

"Сьогодні о 14.30 їхала з Лисичанська на ГТВ і побачила, що на гімназії багато учнів, які не можуть сісти в маршрутку через зайняті місця. При цьому з ГТВ на Лисичанськ йдуть напівпорожні маршрутки з 3-5 пасажирами. І ось я не зрозумію: невже ж не можна запустити в цей час пару-трійку маршруток тільки до гімназії забрати дітей і до ГТВ довезти ... Те ж саме і вранці: запустити маршрутки тільки до гімназії. Адже попереду осінь і зима, і, як видно, поки карантину немає кінця. Шкода дітей", - пише жінка.

Як з'ясувалося, на даний момент проблема вже стоїть не так гостро. Родичі учнів гімназії розповіли, що відбувається з транспортом насправді і наскільки просто добиратися додому.

"У мене син гімназист... Перші дні були проблеми, щоб виїхати, потім налагодилося... І зараз керівництво вирішує питання з транспортом, так що все налагодиться",

"А мій онук, гімназист, перші дні ходив пішки до ГТВ - це в спеку більше 30 градусів! По спеці важко, а якщо погода зіпсується будуть дощі або взимку ожеледь? Треба, звичайно, ВЦА вирішувати це питання!", - висловлюють надежли і побоювання родичі учнів.

Лисичани також відзначають, що це не єдиний проблемний маршрут.

"Те ж саме робиться вранці - діти не можуть доїхати до 14, 8 шкіл і ліцею з боку Кирпичного, тому що маршрутка йде заповнена з ГТВ і Скляного а тролейбус один, заповнюється на Цегельному і на проміжних зупинках ніколи не бере, а скоро підуть дощі і сніг... ",

"Ми з Пролетарська, і їздимо з пересадками... Єдина дистанція, це те, що стоячих людей не беруть", - діляться інформацією жителі міста.

Погана транспортна обстановка склалася не тільки в межах міста і не тільки по відношенню до учнів. Багато хто відзначає, що вранці добиратися на роботу важко з Новодружеська.

"З Новодружеська вранці неможливо дістатися до роботи. Маршрутки йдуть повні з Привілля, стоїмо на зупинці по годині і більше. А в Привілля їдуть порожні", - описують ситуацію жителі Новожружеска.

Читайте також: Запорізький автозавод випустив серію нових автомобілів: ціна і фото

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик