09.09.2020, 08:19

На Донбасі за добу режим припинення вогню порушено не було

оос осень фото

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається стабільною і повністю контрольованою. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

За минулу добу, 8 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів порушень домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

По всій лінії розмежування спостерігалася тиша. У прес-центрі підкреслили, що підрозділи ООС постійно перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки і підступних дій противника.

Вчора, під час проведення інженерних робіт в тилу українських позицій отримали бойове травмування від вибуху міни ПМН-2 двоє військовослужбовців зі складу ООС. Обом воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувальних установ. Стан їх здоров'я задовільний.

З початку поточної доби, 9 вересня, в смугах відповідальності українських бригад обстрілів з боку супротивника не зафіксовано. Режим тиші зберігається в повній мірі.

Читайте також: Зеленський прокоментував зрив перемир'я на Донбасі і анонсував зустріч в нормандському форматі

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик