12.09.2020, 11:44

На Сумщині сталася авіакатастрофа: легкомоторній літак розбився у полі

Марина Началова | Все новости автора
авиакатастрофа

У Сумській області внаслідок падіння легкомоторного літака загинув пілот, повідомляє прес-служба ДСНС, передає Час Пік.

12 вересня о 08:10 до Служби порятунку «101» надійшла інформація, що в полі, поблизу с. Дяківка, Буринського району, сталося падіння легкомоторного літака, який попередньо ідентифіковано як Х-32 «Бекас».

Літак здійснював обліт сільськогосподарських угідь, зазнав аварію, впав на соняшникове поле та загорівся. Пілот загинув.

На місці падіння літака працює мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Сумській області. Всього від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучено 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Поліція Сумщини розслідує трагічну подію. Попередньо встановлено, що літак зачепився за дроти високовольтної лінії електропередач.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 «Порушення правил безпеки руху, або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група Буринського відділення поліції, слідчо-оперативна група ГУНП області та експертно-криміналістична лабораторія НДЕКЦ ГУНП. З’ясовуються всі обставини події.

Нагадаємо, вчора у Житомирській області розбився дельтаплан, пілот загинув.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: