12.09.2020, 18:42

"П'яне" ДТП в Лисичанську, поява палія авто в Сєверодонецьку і ситуація з COVID-19: головні новини за 12 вересня

машинка горит

Поява злодія-палія в Сєвєродонецьку, ДТП з п'яним водієм в Лисичанську і ситуація з COVID-19 в області та країні - головні новини за день в Час Пік.

У Лисичанську п'яний вусмерть водій мікроавтобуса влаштував ДТП

Рано вранці в Лисичанську на вулиці Малиновського водій автомобіля ГАЗ не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та допустив зіткнення з деревом. У його крові було виявлено понад 3 проміле алкоголю. Подробиці події - в нашому матеріалі.

У Сєвєродонецьку гасили 9 палаючих автомобілів: злодій-палій знайдений

Рано вранці 12 вересня в Сєвєродонецьку рятувальники ліквідували загоряння дев'яти автомобілів.

Пізніше палій був знайдений. Як з'ясувалося, він не тільки зробив підпал, але вкрав рюкзак і домкрат. Подробиці - в нашій статті.

У Лисичанську з пожежі врятували літнього чоловіка

У Лисичанську рятувальники під час ліквідації пожежі в квартирі житлового будинку врятували літнього чоловіка. Що з потерпілим - читайте тут.

В Україні за добу - понад 3000 нових хворих COVID-19 і рекордна смертність

В Україні за останню добу зафіксовано 3103 нових випадків коронавирусной хвороби COVID-19. Померло 72 хворих, що є рекордним показником з початку пандемії. Зі статистикою по областям можна ознайомитися тут.

У Луганській області COVID-19 теж не "дрімає". За добу було зафіксовано 30 нових випадків. З географією поширення захворювання можна ознайомитися в нашій статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик