15.09.2020, 21:35

Будівництво обласної лікарні на Луганщині: Гайдай зробив важливу заяву

гайдай больница

Сьогодні, 15 вересня, в Австрії в присутності президента України Володимира Зеленського та федерального президента Австрії Олександра Ван дер Белл був підписаний ряд двосторонніх документів, серед яких і ті, які безпосередньо пов'язані з будівництвом Луганської обласної лікарні.

Зокрема, в Австрії було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Луганською ОДА і "ФАМЕД ІНЖИНІРИНГ ХмбХ", передає Час Пік з посиланням на повідомлення Гайдая у Facebook.

У зв'язку з підписанням документа, глава Луганської ОДА Сергій Гайдай заявив про зрушення в будівництві обласної лікарні на Луганщині. Деталі глава ЛОДА пообіцяв повідомити після повернення з Австрії.

"Всі деталі після повернення ... Але це стосується будівництва Луганської обласної лікарні! Перший крок, але дуууже важливий ...", - написав Гайдай, підтвердивши свої слова фото документа.

Не обійшлося і без курйозів. Ймовірно, тонкощі перекладу посприяли тому, що посада Гайдая в Меморандумі про взаєморозуміння була вказана як "губернатор".

"Складно з перекладом. Але в міжурядовій угоді буде чітко прописано голова Луганської обласної адміністрації керівник військово-цивільної адміністрації", - прокоментував ситуацію Гайдай.

Читайте також:

"Ходив пішки до ГТВ": в Лисичанську діти не можуть нормально добиратися до шкіл і повертатися додому

У Лисичанську затвердили нові тарифи на опалення: скільки доведеться платити

и

у

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик