17.09.2020, 22:53

В Україні скоротять витрати на субсидії: Рада прийняла відповідний законопроект

Ольга Романец | Все новости автора
субсидии

Верховна Рада прийняла законопроект, який збільшує у держбюджеті на цей рік видатки на Міністерство внутрішніх справ, Міністерство енергетики, Державне агентство автомобільних доріг, Міністерство юстиції, Державне бюро розслідувань та обласні держадміністрації, а на фінансування субсидій скорочує на 2,16 млр грн.

Даний законопроект ВР прийняла 17 вересня у другому читанні, передає Час Пік.

У документі прописано збільшення видатків на Міністерство внутрішніх справ (на 750 млн грн), Міністерство енергетики (на 9,8 млн грн), Державне агентство автомобільних доріг (на 500 млн грн), Міністерство юстиції (на 117,3 млн грн), Державне бюро розслідувань (на 68,6 млн грн), обласні держадміністрації.

Разом з тим витрати Міністерства соцполітики на фінансування субсидій для оплати житлово-комунальних послуг скоротили на 2,16 млрд грн. Також передбачено скоротити витрати Міністерства захисту навколишнього середовища та природних ресурсів на фінансування програми з управління у сфері захисту навколишнього середовища та природних ресурсів (на 9,8 млн грн).

Як повідомляється, цей закон дозволить максимально збільшити допустиму величину місцевих запозичень на ремонт і будівництво автодоріг до 30% обсягу субвенції з держбюджету на ці цілі.

Читайте також: Деяким категоріям громадян збільшать зарплату: кому очікувати надбавки

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: