18.09.2020, 07:59

Вибух у київському ресторані: названа причина НП та кількість постраждалих

Взрыв в киевском ресторане: названа причина ЧП и количество пострадавших

У Києві в ресторані на Андріївському узвозі в результаті вибуху побутових газових балончиків травмовані три людини. Рятувальники назвали причину вибуху, а правоохоронці з'ясовують всі обставини та причини події.

НП сталася 17 вересня о 16.00 в Подільському районі столиці на Андріївському узвозі в ресторані "Канапа". Повідомлення про пожежу надійшло до Координаційного центру ГУ ДСНС о 16: 02, повідомляє Час Пік.

По прибуттю до місця події рятувальниками попередньо було встановлено, що в приміщенні кухні внаслідок розігріву печі, вибухнули 4 побутових газових балончика, ємністю по 0.75 л. 

Постраждали 3 працівники кухні, які перебували поруч. Двоє постраждалих з опіками та травматичним шоком госпіталізовані працівниками швидкої медичної допомоги. Ще одна людина отримала допомогу на місці і від подальшої госпіталізації відмовилася.

На місці події працюють правоохоронці для встановлення всіх обставин та причин вибуху.

Зібрані відомості за даним фактом зареєстровані в Подільському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде дана правова кваліфікація.

Взрыв в киевском ресторане: названа причина ЧП и количество пострадавших Взрыв в киевском ресторане: названа причина ЧП и количество пострадавших Взрыв в киевском ресторане: названа причина ЧП и количество пострадавших

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик