18.09.2020, 11:51

У дитсадку Хмельницького 2-річний малюк випав з вікна: дитина в реанімації

В детсаду Хмельницкого 2-летний малыш выпал из окна

В одному з дитячих садків Хмельницького сталася трагедія - дворічний малюк випав з вікна першого поверху. Впавши на асфальтове покриття, дитина отримала важкі травми та перебуває в реанімації.

У Хмельницькому правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов'язків з охорони життя та здоров'я дітей, внаслідок чого в дитячому садку з вікна випала дитина, повідомляє Час Пік з посиланням на Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Трагедія сталася 16 вересня. За попередніми даними, 2-річний хлопчик сперся на москітну сітку відкритого вікна в приміщенні першого поверху та випав, вдарившись головою об асфальтове покриття. 

Дитину з важкими травмами доставили в дитячу реанімацію. 

Слідчі з'ясовують всі обставини події.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 137 Кримінального кодексу України (Неналежне виконання обов'язків з охорони життя та здоров'я дітей). 

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до чотирьох років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик