18.09.2020, 15:05

У Запоріжжі "попалася" жінка, яка займалася розповсюдженням відео з дитячою порнографією

В Запорожье "попалась" женщина, которая занималась распространением видео с детской порнографией

У Запоріжжі поліція викрила жінку, яка поширювала відео з дитячою порнографією. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Співробітники Запорізького управління спільно зі слідчим Хортицького відділення поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури 17 вересня провели санкціонований обшук у квартирі місцевої жительки, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Запоріжжя.

Обшук проводився в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України.

В ході санкціонованого обшуку співробітники поліції вилучили у 46-річної жінки один ноутбук та один системний блок, на яких зберігалася інформація порнографічного характеру, в тому числі дитячої. З носіїв вилучено понад 60 файлів з дитячим порнографічним відео-контентом.

За попередніми даними слідства, фігурантка тривалий час займалася завантаженням та розповсюдженням цієї продукції.

Вилучену техніку направили на проведення відповідних експертиз. Після надходження висновків експертів буде прийнято рішення про оголошення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик