19.09.2020, 12:55

Перестрілка в одеському ресторані: СБУ затримала членів ОЗУ регіону

стрельба в одесском ресторане

В одному з одеських ресторанів сталася стрілянина між двома чоловіками. Зловмисники затримані співробітниками СБУ.

Інцидент стався в одеському ресторані "Арарат", що на Аркадії ввечері 18 вересня. Про це повідомляє Telegram-канал "Політика країни" з посиланням на джерела в Одеській поліції, передає Час Пік.

За інформацією правоохоронців, правопорушники намагалися втекти з місця події, проте були затримані працівниками СБУ.

В результаті збройного конфлікту обидва його учасники отримали вогнепальні поранення. Чоловікам надали медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

На місці перестрілки працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини події. За фактом хуліганства із застосуванням зброї розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За інформацією правоохоронців, співробітники СБУ відпочивали в закладі, коли поруч з ними почався збройний конфлікт.

"Оперативники спецпідрозділу "К" УСБУ в Одеській області миттєво зреагували на інцидент, який стався в одному з ресторанів, розташованих у середмісті Одеси. Вихідці з кавказького регіону влаштували стрілянину із вогнепальної зброї. Двоє з них отримали поранення. Кулі влучили навіть у вікна протилежного будинку.

За оперативною інформацію учасники стрілянини належать до одного з організованих злочинних угрупувань регіону", - повідомили в Управлінні СБУ в Одеській області.

Перестрелка в одесском ресторане Перестрелка в одесском ресторане Перестрелка в одесском ресторане Перестрелка в одесском ресторане Перестрелка в одесском ресторане Перестрелка в одесском ресторане

стрельба в одесском ресторане стрельба в одесском ресторане стрельба в одесском ресторане

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик