19.09.2020, 15:52

Коли в Україну прийде "бабине літо": прогноз синоптика

Когда в Украину придет "бабье лето"

Атмосферний фронт, який приніс в Україну різке похолодання, йде. Найближчої ночі очікуються заморозки, але на зміну похолоданню прийде тепло. Синоптик розповіла, коли в Україну прийде "бабине літо".

Про це 19 вересня, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

За прогнозами синоптика, найближчої ночі через прихід в Україну арктичних вітрів стовпчики термометрів впадуть до +4+9 градусів, на півдні до +10+14, а в північних областях та на північному сході України можливі заморозки 0+3 градусів.

Однак вдень у неділю, 20 вересня очікується сонячна та порівняно тепла погода.

"Протягом дня в Україні очікуються +20+24 градуси, хіба що в Чернігівській, Сумській та Харківській областях місцями +17+19 градусів.

У Києві неділя світитиме сонцем. Ніч - холодна, +5+7 градусів, але вдень передбачається близько +20 градусів", - написала Наталка Діденко.

За словами синоптика, потужна антициклонічна смуга високого атмосферного тиску аж з Атлантики досягне України і антициклон буде блокувати опади.

На зміну холодним дням прийде тепло і майже весь наступний тиждень в Україні буде класичне "бабине літо". Погода буде сонячною. Стовпчики термометрів піднімуться до +22...+28 градусів.

За прогнозами Наталії Діденко, дощі очікуються тільки на наступних вихідних.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: