20.09.2020, 16:02

У харків'янина, який підірвав себе в гаражі, знайшли цілий арсенал зброї та боєприпасів

Марина Началова | Все новости автора
гараж

Під час обшуку в гаражі загиблого внаслідок самогубства харків’янина поліція виявила цілий арсенал. Крім боєприпасів чоловік зберігав зброю і складові до неї. Вилучені речові докази направлені на дослідження. Місце їх придбання та мета зберігання встановлюються.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

Нагадаємо, 18 вересня у гаражі поблизу будинку за місцем мешкання по вулиці Алчевських 57-річний чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою «Ф-1».

В ході огляду гаража правоохоронці виявили та вилучили 3 рації «Kenwood» та 2 зарядні пристрої, 29 фрагментів від зброї, 6 глушників до зброї, 2 оптичні приціли до гвинтівки, 2 корпуса гранати «РГД-5» та корпус «Ф-1», 2 димові гранати «РДГ-2-Б», близько 2400 патронів, предмет, схожий на пістолет, 3 полімерні ємкості із речовиною схожою на порох, 2 фрагменти від пістолету та інші.

Під час огляду квартири за місцем мешкання загиблого слідчі вилучили три стволи, вогнегасник та затвор.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик