21.09.2020, 13:34

Великобританія думає над повторним національним локдауном через COVID-19

вирус

Уряд Великобританії розглядає питання про повторне введення загальнонаціонального карантину у зв'язку з відновленням зростання кількості нових випадків коронавируса.

У Великобританії зареєстрована найбільша офіційне число загиблих від COVID-19 в Європі, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Кожен день в країні заражаються COVID-19 мінімум на 6 тисяч осіб.

У зв'язку з цим, британський уряд розглядає можливість повторного національного локдауна.

Як вважає міністр транспорту Грант Шаппс сказав, країна знаходиться на критичному етапі, хоча будь-яке нове обмеження повинно бути збалансовано зі школами і підприємствами, яким дозволено залишатися відкритими, щоб країна могла подолати економічну кризу.

"Сьогодні вранці ми безумовно переживаємо критичний момент. Очевидно, що ми всього на кілька тижнів відстаємо від того, що ми бачимо в інших країнах Європи. Дуже важливо, щоб ми зробили все, що в наших силах, щоб боротися з цим. Ми почуємо від інших, включаючи прем'єр-міністра, про пропоновані наступні кроки", - заявив він.

У той же час, в суботу прем'єр Великобританії Борис Джонсон заявив, що друга хвиля пандемії COVID-19 вже наближається і країні слід очікувати нових обмежень найближчим часом.

Читайте також: Спроба отруєння Трампа: президенту США відправили лист з отрутою

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик