22.09.2020, 11:21

Зеленський відповів на петицію з вимогою піти у відставку

зел

Президент України Володимир Зеленський відповів на петицію про відставку за порушення закону "Про запобігання корупції".

За словами Зеленського, несвоєчасне інформування НАЗК про зміни в майновому стані його сім'ї сталося в результаті помилки, яка не є приводом для відставки з поста глави держави, передає Час Пік з посиланням на Офіційне інтернет-представництво президента України.

Він зазначив, що слова про порушення закону автором петиції вирвані з контексту. Крім того, місце мала помилка і ніякого корисливого мотиву не було.

"Що стосується порушення, яке, на думку автора петиції, є підставою для оголошення мною відставки з поста президента України, то воно полягає в несвоєчасному інформуванні Національного агентства з питань запобігання корупції про зміни в майновому стані моєї сім'ї і сталося у результаті помилки та не пов'язане з корисливими мотивами", - заявив Зеленський.

Він запевнив, що помилка була усунена відразу після виявлення. Виходячи з цього, ніяких рішень слідом за петицією не буде.

"З огляду на викладене повідомляю, що ухвалення будь-яких рішень відповідно до вказаної петиції не планується", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: "Я завжди буду це робити": Зеленський пояснив, чому так часто їздить регіонами

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик