22.09.2020, 18:23

Штрафи за порушення карантину, осінній призов і транспортні проблеми: головні новини Лисичанська за 22 вересня

Марина Началова | Все новости автора
лисичанск

У Лисичанську будуть більш пильно стежити за дотриманням протиепідемічних вимог. У той же час проблема з нестачею маршруток нікуди не зникла. Також стало відомо, що з 1 жовтня в місті почнеться призов до армії. Головні новини регіону за 22 вересня - в одній публікації.

Керівник ВЦА Лисичанська підписав розпорядження про осінній призов: тих, хто ухиляється, будуть розшукувати

Керівник військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександр Заїка підписав розпорядження про призов громадян на строкову військову службу, який буде проходити в жовтні-грудні.

"Відкосити" стане складніше: вирішено, що підприємства міста будуть зобов'язані виділяти транспорт для розшуку призовників, які ухиляються від призову. Подробиці читайте в статті.

Перевірки та штрафи: у Лисичанську почнуть пильніше стежити за дотриманням карантину

У Лисичанську за розпорядженням Заїки будуть проводитися перевірки суб'єктів господарювання щодо виконання ними карантинних заходів.

Не виключено, що подібні перевірки потягнуть за собою штрафні санкції стосовно порушників карантину. Детальніше читайте тут.

"Щоб потрапити до маршрутки, треба простояти більше години": В Лисичанську проблеми з графіком руху транспорту

Лисичани продовжують страждати від нестачі громадського транспорту: наприклад, виїхати в напрямку скляного заводу з центру міста ввечері практично неможливо.

Маршрутки їздять з великим інтервалом і беруть тільки сидячих пасажирів. Фото і подробиці - в публікації.

COVID-19 на Луганщині: оновлена статистика та географія поширення захворювання

Станом на 22 вересня, в Луганській області лабораторно підтверджено 770 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Карту поширення інфекції по області дивіться тут.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: