24.09.2020, 12:41

Які стрижки підходять жінкам 60+

Татьяна Землянко | Все новости автора
женщина

Жінкам у будь-якому віці треба виглядати привабливо, а тим, кому 60+, слід особливо уважно поставитися до вибору стрижки, недбалість в цьому питанні недопустима. Крім того, категорично не рекомендується робити стрижку, яку вам робили 20 років тому - вона візуально буде вас старити. Сьогодні ми підібрали для милих дам кілька відмінних видів стрижок.

Сподіваємося, ви не будете заперечувати, що за минулі роки ви трохи змінилися, тому і стиль зачіски також повинен змінитися і відповідати віку. Основну частину вікових змін допоможе скорегувати правильний догляд за собою. Однак, перше, що завжди кидається в очі - це зачіска. Дамам у зрілому віці слід уникати начосів, пучків на маківці, хвостів і хімічної завивки.

Переходимо до огляду відповідних стрижок.

Читайте також: Контраст на волоссі - найпопулярніші техніки фарбування. Модні тенденції

  • Класичний боб - при виконанні такої стрижки, на потилиці волосся підстригаються коротше, а пасма на-віч подовжуються. Особливостями стрижки є переходи, які можуть бути доповнені чубчиком. Цей варіант відмінно приховує зморшки на лобі.
  • Асиметричний боб - цей вид зачіски відрізняється від класичного варіанту. Пасма з одного боку особи підстригають набагато коротше, ніж з іншого. Це відмінний варіант для активних жінок.
  • Багатошаровий боб - чудовий варіант для жінок з тонким волоссям: підстрижені шарами волосся створюють необхідний обсяг.
  • Каре класичне - оптимальний варіант для жінок, які звикли носити довге волосся все життя, адже їм буває складно відразу відмовитися від довжини свого волосся.
  • Боб-каре на ніжці - коротко підстрижені пасма в нижній частині потилиці. Цей варіант стрижки підходить для будь-якого віку.
  • Стрижка піксі - жінкам після шістдесяти підійде варіант піксі з подовженими пасмами на маківці. Короткий варіант цієї зачіски занадто відкритий - буде видно зморшки.
  • Стрижка каскад - ідеально виглядає на зрілих жінках, вона надає волоссю об'єм, адже з віком волосся стає більш тонким. Можна вибрати за бажанням стрижку на коротке волосся або на середню довжину. Якщо зробити стрижку правильно, то вона вимагає мінімум укладання, і волосся добре лягають самі.

Читайте також: Як вибрати і де купити перуку з натурального волосся

Для жінок з сивим волоссям, які не хочуть їх фарбувати, також є варіанти зачісок. Дуже добре виглядає ультракоротка стрижка - їжачок, при цьому можна залишити побільше волосся на маківці і асиметричний довгий чубчик. Ще для сивини добре підійде ірокез: він дуже молодить і додає зухвалості.

Милі жінки, будьте завжди яскравими, сміливими і красивими у будь-якому віці.