26.09.2020, 18:24

COVID-19, фінансова допомога водоканалу та призовна кампанія: головні новини Лисичанська за 26 вересня

Ольга Романец | Все новости автора
новости города

Головні новини міста, про які ви повинні знати: на Луганщині зафіксовано 44 нових випадки COVID-19; Лисичанський військкомат повідомив про проведення з 1 жовтня осіннього призову на строкову військову службу, а також у ВЦА виділили кошти на фінансову підтримку водоканалу.

На Луганщині зафіксовано 44 нових випадки COVID-19: карта поширення

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 939 осіб.

З них одужали - 483 (23 за останню добу); лікуються - 446 (93 - на стаціонарі; 353 - амбулаторно).

Карту поширення коронавірусу по регіону дивіться в статті.

В Україні новий антирекорд за кількістю хворих COVID-19: за минулу добу зафіксовано 3 833 нових випадки інфікування. Детальніше читайте в статті.

Осіння призовна кампанія: інформація для жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля

Лисичанський міський військовий комісаріат повідомляє про проведення з 1 жовтня осіннього призову на строкову військову службу.

Згідно з наказом, у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля призов на строкову військову службу до ЗСУ та інших військових формувань України проходитиме з 1 жовтня по 31 грудня 2020 року. Детальніше читайте в статті.

У Лисичанську виділили кошти на фінансову підтримку водоканалу

Керівник військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександр Заїка підписав розпорядження "про виділення коштів на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал".

Зазначається, що виділені кошти будуть спрямовані на оплату праці працівників підприємства за серпень 2020 року; на оплату спожитої активної електроенергії; на компенсацію витрат на оплату послуги з передачі електричної енергії. Детальніше читайте в статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: