27.09.2020, 08:01

На Донбасі окупанти продовжують порушувати режим припинення вогню

снаряд

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою. Українські воїни, дотримуючись досягнутих домовленостей, сумлінно виконують завдання за призначенням.

За минулу добу, 26 вересня, в смугах відповідальності українських бригад зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Так, вогнева активність збройних формувань Російської Федерації зі станкового автоматичного гранатомета зафіксована неподалік населеного пункту Новолуганське, зі стрілецької зброї - біля Верхньоторецького.

Поблизу Авдіївки в нічний час ворог провокував українських військових одиночними пострілами зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета.

Бойових втрат та поранень в результаті ворожих пострілів серед українських захисників немає.

У прес-центрі також повідомили, що в районі населеного пункту Оріхове під час пересування в межах взводного опорного пункту в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої троє військовослужбовців зі складу ООС отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

З початку поточної доби, 27 вересня, режим припинення вогню збройні формування Російської Федерації порушили один раз. Постріли зі станкового автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та підствольного гранатомета відзначені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Опитного.

Серед військовослужбовців ООС бойових втрат та поранень немає.

Читайте також: У Луганській області з'явиться новий КПВВ на лінії розмежування

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик