28.09.2020, 12:55

Засекречений "Лисичанськводоканал": що насправді відбувається з водопостачанням у місті

вода

"Лисичанськводоканал" вбирає кошти, що виділяються, як губка. Та чи так все добре в місті з водопостачанням?

Тільки з 1 вересня, коли у "Лисичанськводоканалу" з'явився новий директор, підприємству було виділено кілька мільйонів гривень, передає Час Пік.

Так, на початку місяця на фінансову підтримку водоканалу пішло 2,79 млн грн, а також був збільшений статутний капітал. Ще 2,94 млн грн було виділено, згідно з розпорядженням голови ВЦА Олександра Заїки від 25 вересня. Крім того, понад мільйон гривень водоканал отримав на погашення заборгованостей по зарплатам.

При цьому, не зовсім зрозуміло, на що витрачає свої доходи сам водоканал. Дані, які б проливали світло на "справи" підприємства, відсутні.

Далі - більше: з невідомих причин вже кілька днів не працює сайт "Лисичанськводоканалу".

Разом з тим, жителі міста знову звертають увагу на перебої водопостачання. На деяких вулицях, розташованих в районі заводу "Пролетарій", вода відсутня, щонайменше, два дні. До цього близько тижня вона ледь йшла.

"Хто знає, чому немає води на "Пролетарії"? Весь тиждень тонка цівка вночі. Що знову, де обірвало, поламали або згоріло?", - цікавляться жителі міста.

Але жодної відповіді на ці питання водоканал не дає.

Залишається сподіватися, що надалі ситуація зміниться. І для цього є підстави. Так, в НКРЕКП повідомили про те, що була затверджена Інвестиційна програма водоканалу на 2020 рік.

Дана програма передбачає виконання ряду заходів. Зокрема, встановлення пристроїв частотного регулювання струму, заміну насосних агрегатів, заміну каналізаційних мереж тощо.

Читайте також: Грабіж заводу" Пролетар " у Лисичанську: Гайдай розповів про труднощі вирішення проблеми

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик