29.09.2020, 17:10

У Києві патрульний на льоту спіймав жінку, яка стрибнула з 15-го поверху: відео

Марина Началова | Все новости автора

У Києві патрульні поліцейські врятували жінку, яка збиралася накласти на себе руки, стрибнувши з балкону багатоповерхівки.

Відео оприлюднив у Фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає Час Пік.

За його словами, екіпаж патрульних - Павло Боярчук та Олександр Головицький - прибув на виклик, де жінка мала намір скоїти самогубство. Вона стояла за поручнями балкона й будь-якої миті могла прийняти непоправне рішення, тож поліцейський побіг на 15-й поверх що було сил. 

"Патрульний дивом встиг. На його очах жінка відпустила руки й зробила крок. Секунда. Але допомогла миттєва реакція патрульного Павла Боярчука - він встигнув схопити її за руку й утримати. 
На крики патрульного прийшли мешканці будинку: двоє сусідів допомагали тримати жінку зверху, ще двоє стояли на 14 поверсі та підпирали їй ноги.
Жінка пручалася, і навіть з такою підтримкою Павлові не вдалося одразу затягнути її на балкон. Задля безпеки, інспектору довелося пристебнути жінку кайданками до поручнів", - повідомив Білошицький.

На допомогу прибув інший екіпаж патрульних - Богдан Димчук та Андрій Бобровник. Спільними зусиллями інспекторів та мешканців будинку жінку витягнули на балкон, після чого шпиталізували.

Нагадаємо, загибель зачепера у київському метро поліція розслідує як самогубство.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: