30.09.2020, 08:50

Київське "Динамо" вийшло в груповий етап Ліги чемпіонів

"Динамо" вышло в групповой этап Лиги чемпионов

Київське "Динамо" вперше з 2016 року вийшло в груповий етап Ліги чемпіонів. В рамках другого матчу кваліфікації ЛЧ "Динамо" приймало вдома бельгійський "Гент" і здобуло перемогу.

В останньому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів 29 вересня українська команда розгромила суперника з рахунком 3:0, повідомляє Час Пік.

Перший гол забив півзахисник киян Віталій Буяльський (на 10-й хв.). В кінці першого та на початку другого тайму Карлос де Пена і Жерсон Родрігес відзначилися з пенальті.

Нагадаємо, що тиждень тому на виїзді український клуб також виявився сильнішим за бельгійців. Тоді кияни здобули перемогу з рахунком 2:1. Таким чином, "Динамо" за сумою двох матчів перемогло 5:1. Кияни вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу заявив, що у команди були два важких місяці роботи заради виходу в Лігу чемпіонів.

"Я тут і перебуваю, щоб перемагати, щоб створити команду, яка буде перемагати. Кожна перемога додає ентузіазму, хочеться жити, тренуватися, після якої ти бажаєш собі нових перемог. Я задоволений тим, як пройшов цей період – ми забили 18 м'ячів в останніх іграх, і свою роботу виконали якісно, навіть незважаючи на те, що було багато травмованих", – сказав Луческу.

Стали відомі три клуби, що вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів через кваліфікацію - київське "Динамо", угорський "Ференцварош" та грецький "Олімпіакос". Три останні учасники ЛЧ визначаться 30 вересня.

Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів пройде 1 жовтня.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик