30.09.2020, 16:18

На Луганщині через негоду 14 тисяч споживачів залишилися без світла

Марина Началова | Все новости автора
лэо нет света

На Луганщині вирує сильний вітер, який пошкоджує електромережі. Аварійні роботи ускладнюються і пожежами.

Про це заявили у прес-службі ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання", передає Час Пік.

За інформацією компанії, станом на 14 годину залишаються знеструмленими лінії електропередачі Луганської області, 215 трансформаторних підстанцій. Загалом в очікуванні відновлення електропостачання 17 населених пунктів, 15 з яких частково. Без світла перебувають 14069 споживачів Луганщини.

Наразі енергетики у посиленому режимі ведуть аварійно-відновлювальні роботи. Працівники "ЛЕО" якомога швидше намагаються відновити світло, але на заваді стають сильні пориви вітру, що ускладнює швидке повернення електроенергії у будинки споживачів, та дерева, що падають на лінії енергопостачання.

У ЛЕО просять з порозумінням поставитися до аварійних вимкнень, аварійно-відновлювальні роботи ведуться у Сєвєродонецькому, Щастинському, Станично-Луганському, Старобільському, Лисичанському, Сватівському, Біловодському, Новопсковському, Рубіжанському РЕМ.

ТОВ "ЛЕО" закликає жителів Луганської області бути обережними, не підходити до обірваних проводів, а у разі їх виявлення негайно телефонувати до кол-центру за телефоном: 0 800 300 074.

Зазначимо, що сьогодні Луганську область накрила пилова буря.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик