30.09.2020, 18:30

Пилова буря, масштабні пожежі та перебої зі світлом: події Лисичанська та регіону 30 вересня

Марина Началова | Все новости автора
пожары в луганской области

Сьогодні Луганська область опинилася під потужним ударом стихії: сильний вітер роздуває лісові пожежі, несе хмари пилу і обриває дроти. Також в Лисичанську почали ремонтувати дорогу, провели на службу в ЗСУ призовників і змінили умови роботи ЦНАП. Про важливі події регіону за сьогодні читайте в одній статті.

Ураганний вітер на Луганщині роздуває пожежі і зриває дахи: ситуація загострюється

Потужний вітер розійшовся на Луганщині не на жарт: регіон накрила хмара пилу і диму від лісових пожеж, які знову розгоряються під Сєвєродонецьком. На гасіння пожеж підняті всі сили ДСНС, підключена поліція і військові, йде підмога з сусідніх областей.

Негода стала причиною численних перебоїв з електропостачанням: без світла залишилися 14 тисяч жителів області. Співробітники ЛЕО не встигають усувати аварії через сильний вітер і пожежі.

Детальніше про ситуацію з пожежами на Луганщині читайте в нашому матеріалі.

Лисичанський ЦНАП не надаватиме низку послуг: лисичани не зможуть навіть приватизувати житло

На час дії військово-цивільної адміністрації в Лисичанську ЦНАП призупинить надання деяких послуг. Керівник ВЦА Лисичанська своїм розпорядженням затвердив новий перелік послуг, що надаються ЦНАП, з яким можна ознайомитися тут.

У Лисичанську біля колишнього содового заводу ремонтують дорогу

Водіїв попереджають, що в районі колишнього содового заводу в Лисичанську може бути ускладнено рух у зв'язку з ремонтом дороги. Відео з місця подій дивіться в публікації.

У Лисичанську відбулися урочисті проводи призовників до лав ЗСУ

Сьогодні, 30 вересня, в Лисичанському міському військовому комісаріаті відбулись урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України. Подробиці читайте в статті.

COVID-19 На Луганщині: виявлено 49 нових випадків, 2 людини померли

За минулу добу в Луганській області лабораторно підтверджено 49 нових випадків COVID-19, зокрема захворіла одна дитина. Ще 36 пацієнтів одужали, 2 людини померли від пневмонії, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.

Інформацію про хворих по містах і районах дивіться в статті.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик