02.10.2020, 13:39

Дональд та Меланія Трамп захворіли на COVID-19

Дональд и Мелания Трамп

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він та його дружина Меланія Трамп захворіли коронавірусною хворобою COVID-19.

Президент США Дональд Трамп повідомив, що він та його дружина Меланія хворі на коронавірус COVID-19. Про це Трамп повідомив у Twitter, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Трамп написав, що він разом зі своєю дружиною заразилися на коронавірус. Це сталося в останні тижні перед президентськими виборами.

"Сьогодні ввечері FLOTUS (First Lady of the US-перша леді США) та я отримали позитивні результати на COVID-19. Ми негайно вирушаємо на карантин і починаємо процес відновлення. Ми пройдемо через це разом", - написав Трамп.

За пару годин до цього повідомлення Трамп написав, що у його помічниці Хоуп Хікс тест показав коронавірус. До цього вона супроводжувала президента США в поїздках, включаючи дебати з кандидатом від демократів Джо Байденом.

74-річний американський президент перебуватиме в Білому домі і надалі виконуватиме обов'язки глави держави. Про це заявив лікар Трампа Шон Конлі. За його словами, Дональд та Меланія Трамп почувають себе добре.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик