07.10.2020, 11:01

Матч "Франція-Україна": коли і де дивитися трансляцію футбольного поєдинку

товарищеский матч "Франция – Украина"

На товариський матч "Франція-Україна", який відбудеться на стадіоні" Стад де Пренс", допустять глядачів. Судити футбольний поєдинок буде бригада арбітрів з Латвії.

У рамках підготовки до матчів Ліги націй збірна України проведе товариський поєдинок з Францією, повідомляє Час Пік.

Матч відбудеться 7 жовтня о 22:10 в Парижі на стадіоні "Стад де Пренс".

У прямому ефірі матч між Францією та Україною покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Трансляція розпочнеться о 22:00 за київським часом, а безпосередньо сам матч – о  22:10. Онлайн-трансляція матчу розпочнеться на 112.ua в 21:40.

Враховуючи, що на вихідних в "Шахтарі" знайшли коронавірус і команда пішла на самоізоляцію, Андрій Шевченко не може розраховувати на половину свого складу.

Захисник збірної Франції Лео Дюбуа здав позитивний тест на коронавірус. Про це повідомили на сайті Федерації футболу Франції. Дюбуа не зіграє в товариському матчі зі збірною України, також він пропустить матчі Ліги Націй з Португалією (11 жовтня) і Хорватією (14 жовтня).

Головним рефері товариського поєдинку "Франція-Україна" буде 35-річний уродженець міста Кулдіга Андріс Трейманіс. На лініях йому допомагатимуть Харальдс Гудерманіс та Олексій Спасьеніковс. Четвертий суддя - Александрс Голубевс.

Товариська зустріч збірних Франції та України не обійдеться без уболівальників. Про те, що певну кількість глядачів допустять на "Стад де Франс", повідомив офіційний сайт УАФ з посиланням на французьку сторону.

Вболівальників на арені буде всього 1000, якщо не брати до уваги обслуговуючий персонал та пресу. Офіційно стадіон може вмістити 81 338 футбольних фанатів.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик