07.10.2020, 22:14

У Сєвєродонецьку центр первинної медичної допомоги прийматиме по-новому: важлива інформація для пацієнтів

Ольга Романец | Все новости автора
коронавирус

У зв'язку з поширенням COVID-19 КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" запроваджує обслуговування хворих із симптомами (нежить, кашель, біль у горлі, підвищення температури тіла, зникнення відчуття запаху та смаку) по телефону.

Про це повідомляє КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"У зв'язку з підвищенням рівня респіраторно-вірусних захворювань і захворювань COVID-19, з 08.10.2020 р. (з Понеділка по п'ятницю з 07.30. до 18.00. і в суботу з 08.00. до 15.00.) поступово вводимо обслуговування хворих з симптомами (нежить, кашель, біль у горлі, підвищення температури тіла, зникнення відчуття запаху і смаку) по телефону", - йдеться в повідомленні.

З графіками прийому лікарів можна ознайомитися на сторінці КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" у соціальній мережі Facebook, а також зателефонувавши до реєстратури.

Нагадаємо, за минулу добу в Луганській області лабораторно підтверджено 61 новий випадок COVID-19, 1 людина померла (житель Біловодського району, 72 роки). Найбільше заражених - у Сєвєродонецьку.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик