08.10.2020, 13:43

Робіть запаси!: Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля чекає тотальне "зневоднення"

Лисичанск, водоснабжение

Жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля чекає неприємний "сюрприз". З'явилася інформація, що водопостачання міст буде повністю припинено на 4 доби.

Жителів Лисичанська і сусідніх Привілля та Новодружеська ошелешила новина про те, що скоро вони надовго можуть залишитися без централізованого водопостачання, повідомляє Час Пік.

На підприємства Лисичанська стали надходити попередження від ЛКСП "Лисичанськводоканал", з яких стало ясно, що місто може знову надовго залишитися без водопостачання.

Лисичанск, водоснабжение

Адміністрація ЛКСП" Лисичанськводоканал " пояснила причину тривалого відключення води та порадила жителям Лисичанська, Новодружеська та Привілля зробити запаси води.

"До уваги споживачів ЛКСП "Лисичанськводоканал"!

Повідомляємо, що з 21:00 11 жовтня 2020 до 00:00 16 жовтня 2020 відбудеться відключення ВНС "Білогорівська", ВНС "Лисичанська", ВНС "Новодружеська", ВНС "Привілля". Відключення відбудеться у зв'язку з проведенням робіт по перепідключенню магістрального водогону Білогорівської ВНС на нову мережу.

Прохання до всіх мешканців гг. Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля провести запаси питної води", - йдеться в повідомленні адміністрації ЛКСП "Лисичанськводоканал".

Варто відзначити, що на даний момент офіційної інформації з цього приводу немає ні на сайті ЛКСП "Лисичанськводоканал", ні на сайті ВЦА м. Лисичанськ.

У місцевих пабліках в соцмережах жителі Лисичанська просять прояснити ситуацію і надати офіційне роз'яснення стосовно відключення води в місті.

Лисичанск, водоснабжение

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик