10.10.2020, 13:04

У Хмельницькій області 4-річну дитину до напівсмерті побила рідна мати: дівчинка в реанімації

В Хмельницкой области 4-летнюю малышку до полусмерти избила родная мать

У Хмельницькій області в реанімації обласної лікарні вже третій день лежить без свідомості побита до напівсмерті 4-річна дівчинка. У її побитті підозрюють матір дитини.

Лікарі намагаються повернути дівчинку до життя. 34-річна підозрювана затримана. Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, повідомляє Час Пік з посиланням на Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Повідомлення від чергового лікаря обласної дитячої лікарні про те, що з одного з сіл району до них в реанімацію без свідомості з численними тілесними ушкодженнями доставили 4-річну дівчинку надійшло в поліцію 7 жовтня о 19:30.

Правоохоронці з'ясували, що потерпіла разом зі старшою сестричкою були вилучені з сім'ї та проживали у дитячому будинку сімейного типу. Однак нещодавно їх 34-річна мати знову вийшла заміж та через суд повернула дівчаток.

"Жінка запевняла поліцейських, що в молодшої після повернення почалися епілептичні напади і тілесні ушкодження вона отримала після чергового загострення. Проте вихователі дитячого будинку стверджують, що нічого подібного у них з дівчинкою не траплялось.

Більше того, спеціалісти, оглянувши дитину, дійшли висновку, що такі травми вона могла отримати тільки від умисного нанесення тілесних ушкоджень", - повідомили в поліції.

На сьогодні дитина так і не прийшла до тями, лікарі борються за її життя.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу жінці, підозрюваній у побитті неповнолітньої. Раніше вона вже притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик