10.10.2020, 15:01

Міносвіти України рекомендує навчальним закладам перейти на дистанційне навчання

Минобразования Украины рекомендует учебным заведениям перейти на дистанционное обучение

В Україні навчальні заклади можуть перевести на дистанційне навчання через зростання числа хворих на COVID-19. У МОН закликали школи перейти на дистанційне навчання на наступні два тижні.

Тимчасово виконуючий обов'язки міністра освіти та науки Сергій Шкарлет 10 жовтня закликав навчальні заклади перейти в режим дистанційного навчання протягом двох наступних тижнів, повідомляє Час Пік.

За словами міністра, такі кроки необхідні через стрімке поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

За словами Сергія Шкарлета, Міністерство освіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширення коронавірусної хвороби, в тому числі і в навчальних закладах.

Він висловив стурбованість щодо поширення коронавірусної інфекції в країні та закликав місцеву владу перевести школи на дистанційну форму навчання на найближчі два тижні.

"Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька - знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей...

дуже прошу прислухатися до рекомендацій державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО", - написав Сергій Шкарлет у своєму в Telegram-каналі.

Минобразования Украины рекомендует учебным заведениям перейти на дистанционное обучение

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик