11.10.2020, 20:37

"Нова пошта" припиняє надання популярної послуги

"Новая почта" прекращает предоставление популярной услуги

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" повідомила про призупинення надання популярної послуги.

Компанія "Нова пошта" заявила про рішення призупинити дію послуги, яка користувалася попитом, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

"Нова пошта" з 7 жовтня призупиняє надання послуги"Сейф-сервіс". Послуга була запущена в тестовому режимі у серпні 2020 для здійснення безпечних онлайн-угод. 

Продавець замовляв послугу через Мобільний додаток або бізнес-кабінет. При цьому грошові кошти за товар не йшли відразу на рахунок Продавця, а резервувалися. Тільки після того, як покупець оглядав та забирав посилку, гроші перераховувалися на карту продавцеві. Як відзначили в компанії, така послуга зручна як для продавця, так і для покупця, тому користувалася попитом.

"На жаль, ми бачимо, що послугою почали зловживати шахраї. Вони нібито від імені Нової Пошти надсилають клієнтам смс-повідомлення з номером неіснуючої експрес-накладної та посиланням на підроблений сайт для оплати. Ми постійно блокуємо такі сайти і номери, але шахраї не зупиняються. Тому, щоб захистити своїх клієнтів компанія вирішила призупинити дію послуги", - повідомила прес-служба компанії.

Також в компанії відзначили, що всі угоди, які були створені клієнтами "Нової пошти" до моменту відключення послуги, будуть проведені в звичайному порядку.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: