13.10.2020, 22:54

Настає період ретроградного Меркурія: про що попереджають астрологи

Марина Началова | Все новости автора
ретроградный меркурий

З 14 жовтня по 3 листопада Меркурій в останній раз в 2020 році буде перебувати в ретрограді. Серед астрологів існує ціла низка застережень щодо цього явища.

Ретроградний Меркурій - так називають явище, коли для спостерігача із Землі здається, ніби планета починає рухатися у зворотний бік. Насправді планета не змінює свою орбіту - це звичайна оптична ілюзія, але астрологи надають цьому дійству велике значення, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Фахівці з "тонких матерій" стверджують, що в період ретрограда сфери життя, на які впливає планета, дають збій. Так, Меркурій вважається "покровителем" торгівлі, навчання, техніки і виробництва, поїздок і подорожей. А значить, з 14 жовтня по 3 листопада можливі проблеми в цих сферах.

Астрологи застерігають від важливих угод, укладання контрактів в цей період. Може бути невдалим планування подорожей і відпусток - втім, під час пандемії і карантину це мало кого здивує. Пошук роботи і початок бізнесу, на думку езотериків, також не принесуть нічого хорошого.

Під час ретроградного Меркурія може частіше звичайного виходити з ладу техніка та електроніка. Від покупки приладів і гаджетів в цей період краще утриматися.

Однак ретроградний Меркурій відрізняється не тільки негативом. Астрологи кажуть, що це найкращий час для відновлення спілкування з людьми, які з якихось причин зникли з вашого життя. Також вдалим буде розвиток або завершення раніше розпочатого проекту. Можна і треба наводити порядок в домі і справах, позбавлятися старих речей і звільняти місце для чогось нового.

Ще одним випробуванням для українців стане тривала і потужна магнітна буря в третій декаді жовтня.

Читайте ще: МРТ черевної порожнини - кому потрібно пройти обстеження

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: