15.10.2020, 13:36

Не панікуйте і носіть документи: У Лисичанську ловитимуть та знешкоджуватимуть "терористів" та "диверсантів"

В Лисичанске будут ловить и обезвреживать "террористов" и "диверсантов"

Служба безпеки України проводить у місті Лисичанськ Луганської області планові навчання з протидії терористичним та диверсійним загрозам у регіоні.

Антитерористичні навчання за участю регіональних суб'єктів боротьби з тероризмом в рамках операції Об'єднаних сил відбудуться в Лисичанську 15-16 жовтня, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу 3 управління ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях.

Як повідомили в СБУ, тренування будуть проводитися в умовах, максимально наближених до реальних.

Жителів Лисичанська просять не панікувати та зберігати спокій, носити з собою документи, що засвідчують особу, і з розумінням поставитися до можливих незручностей.

"Просимо громадян, за необхідності пересування містом, мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідку про навчання тощо). У разі виявлення підозрілих предметів або отримання інформації про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергової служби", - йдеться в повідомленні спецслужби.

Як зазначили в СБУ, всі дії відбуваються в рамках чинного законодавства.

Контактні дані:

- 3 управління (з дислокацією в м. Сєвєродонецьк) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: (06452) 6-81-10; (06452) 4-42-81, 095-896-77-29;

- Лисичанський відділ поліції ГУ НП України в Луганській області, тел.: 102, 050-662-92-33.

Нагадаємо, напередодні у Сєвєродонецьку в підвалі житлового будинку прогримів вибух. В результаті вибуху загинув чоловік. На жаль, це не вчення...

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик