16.10.2020, 09:03

На Донбасі окупанти 6 разів порушили режим припинення вогню - штаб ООС

Донбасс, ООС

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 15 жовтня, зафіксовано 6 порушень з боку збройних формувань РФ. Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів серед українських захисників не було.

Об'єднані сили контролюють ситуацію в районі проведення ООС, виконуючи завдання за призначенням, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"На Приазов’ї, всупереч домовленостям, досягнутим у рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано проліт БПЛА противника із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожий безпілотник було подавлено", - повідомили в штабі ООС.

Режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили:

- неподалік від населеного пункту Причепилівка Луганської області. На цій ділянці противник застосував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю;

- у районі населеного пункту Новотошківське Луганської області противник двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

- вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник двічі відкривав поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. 

З початку поточної доби, 16 жовтня, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як зазначили в штабі ООС, підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик