16.10.2020, 12:19

На Луганщині схрони бойовиків з боєприпасами виявлені на дні обмілілих водойм

На Луганщине схроны боевиков с боеприпасами обнаружены на дне обмелевших водоемов

У Луганській області співробітники Служби безпеки України на дні обмілілих водойм виявили два схрони з військовими засобами ураження.

Один схрон виявлено на березі річки Айдар, другий на дні висохлого озера, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу СБУ.

"Одну із схованок правоохоронці знайшли у Новоайдарському районі на березі ріки Айдар поблизу села Маловендлівка. У ній зберігалось п’ять артилерійських снарядів калібру 152 мм загальною вагою 40 кг у тротиловому еквіваленті та майже 500 патронів калібру 7,62 мм.

Другий схрон правоохоронці виявили на дні висохлого озера біля села Старий Айдар Станично-Луганського району. Із тайника вилучено 38 гранат Ф-1 та майже 300 набоїв різного калібру", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, обидві схованки були закладені в 2014-2015 роках. Правопорушники сховали їх під водою, проте через посуху схрони опинилися на поверхні.

За інформацією СБУ, вміст небезпечних арсеналів виявлено та знищено у взаємодії з Національною поліцією та вибухотехнічною службою ДСНС.

Читайте новини регіону:

Не панікуйте і носіть документи: У Лисичанську ловитимуть та знешкоджуватимуть "терористів" та "диверсантів"

У Лисичанську патрульний може відправитися за грати на тривалий термін за перевищення службових повноважень

На Луганщине схроны боевиков с боеприпасами обнаружены на дне обмелевших водоемов На Луганщине схроны боевиков с боеприпасами обнаружены на дне обмелевших водоемов На Луганщине схроны боевиков с боеприпасами обнаружены на дне обмелевших водоемов На Луганщине схроны боевиков с боеприпасами обнаружены на дне обмелевших водоемов

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик