17.10.2020, 09:01

Ломаченко vs Лопес: боксери провели дуель поглядів та зважування перед поєдинком

Ломаченко - Лопес

Український боксер Василь Ломаченко та американець Теофімо Лопес провели зважування та дуель поглядів перед поєдинком за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Поєдинок між Ломаченком та Лопесом відбудеться 17 жовтня і пройде на арені MGM Grand в Лас-Вегасі (США), повідомляє Час Пік.

Чемпіони Світу в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) та Теофімо Лопес (15-0, 13 КО) на фінальному зважуванні перед боєм 17 жовтня показали однакову вагу - 135 фунтів (61,2 кілограма), що є граничною нормою легкого дивізіону.

У цьому бою на кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. 32-річний українець, чемпіон світу WBA, WBC і WBO в легкій вазі, вийде на ринг для того, щоб забрати четвертий пояс та досягти найбільшого досягнення в кар'єрі будь-якого боксера - статусу абсолютного чемпіона світу.

Василь Ломаченко зустрінеться на рингу з Теофімо Лопесом на арені The bubble (MGM Grand) ввечері 17 жовтня. В Україні любителі боксу зможуть побачити трансляцію поєдинку у прямому ефірі рано вранці 18 жовтня.

Поєдинок у прямому ефірі в Україні можна буде подивитися на ресурсі "MEGOGO". Початок трансляції - о 04:00 за Києвом, а головний поєдинок запланований на 05:00.

Спочатку бій Ломаченка та Лопеса повинен був пройти 30 травня у Нью-Йорку на арені Madison Square Garden, але був відкладений на невизначений термін через пандемію COVID-19. Поєдинок планували провести у вересні, потім дату все ж пересунули на місяць.

Ломаченко - Лопес

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик