20.10.2020, 07:22

Вибух у Рубіжному: поранено батька та сина, які намагалися розібрати гранату

Взрыв в Рубежном

У Луганській області на лікарняному ліжку опинилися батько з сином, які намагалися розібрати гранату. Вони принесли її в житлову квартиру. В результаті вибуху обидва отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Повідомлення про госпіталізацію двох чоловіків надійшло до чергової частини Рубіжанського відділу поліції від диспетчера швидкої медичної допомоги 19 жовтня о 20:37, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Луганській області.

На місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група Рубіжанського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що 61-річний власник квартири та його 33-річний син на кухні у квартирі будинку по просп. Переможців намагалися розібрати гранату. 

В результаті необережного поводження чоловіків з гранатою стався вибух. Батько з сином отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та госпіталізовані до лікарні. 

На місці події проводяться першочергові слідчі дії та встановлюються детальні обставини події.

Нагадаємо, 14 жовтня у Сєвєродонецьку в підвалі багатоповерхівки прогримів вибух, в результаті якого загинув 53-річний чоловік.

Читайте також: У Лисичанську патрульний може відправитися за грати на тривалий термін за перевищення службових повноважень

Взрыв в Рубежном Взрыв в Рубежном Взрыв в Рубежном

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик