20.10.2020, 10:59

Мешканка Маріуполя намагалася продати свою новонароджену дитину

Жительница Мариуполя пыталась продать своего новорожденного ребенка

На Донбасі співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, викрили породіллю, яка мала намір продати свою дитину. Поліцейські інсценували продаж та затримали жінку під час передачі немовляти "новій родині".

Підозрювана була затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй повідомили про підозру в торгівлі людьми, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Донецької області.

Мешканка Маріуполя планувала продати свою новонароджену дитину за 400 тис. гривень. Потенційних покупців жінка підшукувала ще будучи вагітною. 

У серпні 2020 року поліцейські припинили спробу продажу немовляти та направили до суду неспростовні докази причетності жінки до злочину. Під час досудового розслідування вина зловмисниці повністю доведена.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Донецькій області направили до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України.

Жінку чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Жительница Мариуполя пыталась продать своего новорожденного ребенка Жительница Мариуполя пыталась продать своего новорожденного ребенка Жительница Мариуполя пыталась продать своего новорожденного ребенка

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик