21.10.2020, 08:53

На Донбасі поранений український боєць, ворог 6 разів порушив "режим тиші"

Донбасс, ООС

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 20 жовтня, збройні формування РФ 6 разів порушили домовленості про припинення вогню. В результаті ворожого пострілу поранений один український захисник.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою, українські воїни продовжують виконувати завдання за призначенням, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Режим припинення вогню противник порушував в районі населених пунктів Світлодарськ та Майорськ, де провокував українських захисників зі стрілецької зброї.

На ділянці поблизу населеного пункту Авдіївка тричі зафіксовано застосування противником гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В результаті ворожого пострілу один український захисник отримав акубаротравму. Військовослужбовця оперативно доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я воїна задовільний. 

На Приазов'ї, в районі населеного пункту Павлопіль, всупереч досягнутим домовленостям зафіксовано проліт БПЛА противника типу "Квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби Об'єднаних сил подавили ворожий безпілотник, що унеможливило його подальше використання.

З початку поточної доби, 21 жовтня, на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. 

Читайте також: Водолази-розвідники перевірили понтонно-мостові переправи через річку Сіверський Донець

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик