22.10.2020, 08:35

У Харкові загинув підполковник ДСНС з дочкою: колеги загиблого шукають свідків ДТП

Харьков, ДТП

У Харкові в ДТП, яка сталася на Окружній дорозі в районі Екопарку загинув підполковник ДСНС та його 15-річна дочка. Колеги загиблого звернулися з проханням до можливих свідків ДТП.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася 21 жовтня. Винуватцем лобового зіткнення став 19-річний хлопець. Попередньо, він перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Колеги загиблого підполковника Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Дмитра Азаренкова та його 15-річної доньки Анастасії звернулися з проханням до можливих свідків аварії.

"Головне управління ДСНС України у Харківській області звертається до свідків аварії, яка сталася вранці 21 жовтня на Окружній в районі Екопарк.

У цьому ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору, практично проїхали міст в сторону Олексіївки.

Потрібні записи з відеореєстраторів машин, які знаходилися в інтервалі 06:30 - 07:30 на цьому відрізку дороги. За попередньою інформацією Нацполіціі, в машину рятувальника в'їхав позашляховик, в якому знаходилися два нетверезих молодиків.

Потрібні дані з реєстраторів. Прохання надати інформацію за номерами "101", "112" або поліції. Оператори готові прийняти дані", - йдеться у повідомленні прес-центру ДСНС.

подполковник ГСЧС Дмитрий Азаренков и его дочь Анастасия Азаренкова

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КУ України.

Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик