22.10.2020, 17:59

Лисичанський кінотеатр "Дружба" отримає допомогу від Українського культурного фонду

дружба

Лисичанський кінотеатр "Дружба" отримає підтримку з боку Українського культурного фонду. Кошти підуть на погашення заборгованостей, що виникли за період карантину.

Наприкінці серпня директором кінотеатру "Дружба" спільно з фахівцями місцевого відділу культури була підготовлена проектна заявка на конкурс "Культура за часів кризи: інституційна підтримка" сектор "Аудіовізуальне мистецтво" від Українського культурного фонду, передає Час Пік з посиланням на офіційний портал ВЦА Лисичанська.

Відповідна програма спрямована на забезпечення стабільного розвитку культурних та креативних індустрій за часів пандемії та підвищення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу культурної сфери.

Як повідомляється, грант покриває суми кредиторської заборгованості, яка виникла у кінотеатру з 12 березня 2020 року в період дії обмежень, введених через COVID-19, для сплати фінансових зобов'язань відповідно до визначених Фондом статей кошторису.

Також в рамках гранту заплановані витрати на операційну та основну діяльність кінотеатру на період з жовтня по грудень 2020 року в межах визначених Фондом статей кошторису.

Директор кінотеатру "Дружба" підписав грантову угоду, відповідне фінансування очікується.

Читайте також: Лисичанськ - єдине місто Луганщини, де тарифи на опалення не знизили, а підвищили

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик