23.10.2020, 08:58

Комісія встановила причини авіакатастрофи АН-26

Ольга Романец | Все новости автора
Ан-26

Урядова комісія з розслідування катастрофи АН - 26 встановила причини аварії. Серед ряду причин є як помилки пілотів, так і технічні несправності літака, а саме відмова системи ПРТ-24.

Про це в інтерв'ю українським ЗМІ розповів голова комісії, віце-прем'єр-міністр, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, передає Час Пік.

"Комісія виявила системні порушення в організації польотів. Мається на увазі від командування Повітряних сил до бригади, де сталася ця трагедія", - повідомив Уруський.

Серед ряду причин є як помилки пілотів, так і технічні несправності літака, а саме відмова системи ПРТ-24 (система граничного регулювання температури").

Уруський зазначив, що ця технічна несправність призвела до нештатної ситуації на борту, але не повинна була привести до краху літака. При цьому людський фактор зіграв не останню роль.

"На превеликий жаль, комісія підтверджує, що під час польотів, не тільки цього - останнього, а й інших, було дуже багато порушень, у тому числі з боку екіпажу і керівників польоту", - додав він.

Читайте також: У Сєвєродонецьку тролейбуси курсуватимуть по-новому

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: