24.10.2020, 18:45

Перехід на зимовий час, виплати погорільцям та нюанси голосування у Лисичанську: головні новини за 23 жовтня

часы

Коли слід переводити годинник на зимовий час? Хто з жителів Лисичанська, які постраждали від пожеж, може отримати виплати? Як так вийшло, що Лисичанськ став містом без права голосу? Відповіді на всі злободенні питання - в Час Пік.

Перехід на зимовий час 2020: коли в Україні переводять стрілки годинникiв

У всіх жителів України з'явитися можливість з суботи на неділю поспати зайву годинку. Коли і як правильно переводити стрілки годинника на зимовий час - в нашому матеріалі.

Виплати для жителів Лисичанська, які постраждали від пожеж: хто на яку допомогу має право

Жителі Лисичанська, які постраждали від пожеж, що вирували на території області з 30 вересня, мають право на грошову допомогу. Хто на яку суму може розраховувати і що потрібно для отримання коштів - в статті.

Заборонений голос Лисичанська. Як право вибору стало однією з найбільш несправедливих історій міста

Редакція Час Пік проаналізувала ситуацію в Лисичанську і дійшла висновку, що найголовніша заборона, яка трапилася в місті, пов'язана не з радянською епохою, а з новітньою історією України. Що цьому сприяло і як йдуть справи сьогодні - в нашій ексклюзивній публікації.

На Луганщині COVID-19 заразилися вже понад 3000 осіб: оновлена статистика

У Луганській області за минулу добу підтверджено 98 нових випадків коронавірусу. Таким чином, загальна кількість пацієнтів з COVID-19 за весь час перевищила 3000. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

Також на сайті можна ознайомитися з даними МОЗ України щодо заповненості ліжок, розрахованих на пацієнтів з COVID-19.

Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги припиняє оформлення медичних декларацій

Всі лікарі КНП "Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги" Сєвєродонецької міської ради набрали достатню кількість пацієнтів, яка передбачена Національною службою Здоров'я України. За якої умови ситуація може змінитися - в нам матеріалі.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик